Бившият кмет на Младост Десислава Иванчева и нейната заместничка Биляна Петрова обявиха,

...
Бившият кмет на Младост Десислава Иванчева и нейната заместничка Биляна Петрова обявиха,
Коментари Харесай

Иванчева и Петрова: Невинни сме, арестът е съвременен концлагер

Бившият кмет на " Младост " Десислава Иванчева и нейната заместничка Биляна Петрова оповестиха, че са почтени, и показаха, че карцерът за тях е Адът, като се оплакаха и от душевен и физически тормоз. 
 Бившият пиар на Иванчева написа на президента: Това е политическа принуда на ОПГ  Тефтер на Иванчева е измежду главните доказателства против нея
Те са упрекнати за рушвет в изключително огромни размери, взет посредством изнудване посредством корист със служебно състояние.

„ Арестът е доста по-тежък и вредящ, в сравнение с самият затвор, колкото и необичайно да звучи. 23 часа стоим на спешно осветяване, затворени на спешно осветяване, това просто е призрачен сън ”, описа Иванчева в изявление за bTV.

Петрова пък съпостави ареста със актуален концлагер. „ Вероятно сте гледали филми за концлагерите, неслучайно споделям, че това е актуален концлагер ", сподели тя.

Двете са безапелационни, че прокуратурата е благосклонна към предприемача Александър Ваклин, който подаде сигнала за рушвет против тях. 

„ Това изказване на господин Ваклин е отявлена неистина.(…) Че му е поискано от наше име рушвет, подари, пари, каквото и да е! ”, заяви Иванчева.

На въпрос кой стои зад обвиняването Иванчева уточни: " Това е атака на група строители, които не са съгласни, че ние съблюдаваме разпоредбите за строителството и една група строители, които са привикнали да си заплащат напред и да получават услуги, само че в нашия регион няма такива неща. Ние не вършим по този начин по принцип ".

Иванчева е безапелационна, че не има вяра на прокуратурата и на следователите, само че въпреки всичко има религия в правосъдната система и се надява на добър край.

„ Надявам се да е вярна поговорката, че всичко, което не ни убива, ни прави по-силни. Засега не са ни умъртвили. Това е тъй като имаше в това число и физически тормоз върху нас, освен душевен. Все още се опасявам да кажа, тъй като не съм изведена от тази среда ”, разяснява Биляна Петрова, като отхвърли да назове съответни лица, които да са им оказвали тормоз.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР